Eviti amenzile pt parcare neregulamentara cu noua aplicatie iPhone

Parcarea neregulamentara este o problema specifica celor grabiti si neatenti, des intalnita in marile orase. Problema se pune in azul in care primesti o amenda pt parcare neregulamentara, fiind nevinovat. Ce e de facut decat sa platesti amenda venita acasa? Proces? Bani…timp…

aplicatia iphone

iPhone a lansat o aplicatie in care vatamatul poate introduce o fotografie a amenzii si a codului acesteia, apoi motivele care sustin invalidarea amenzii…daca e necesar ti se cer poze suplimentare de la locul incidentului. Alicatia decide procentul in care poate fi contestata amenda, astfel daca utilizatorul obtine castig de cauza, acesta trebuie sa plateasca pt folosirea aplicatiei 25% din suma stipulata in amenda, in cazul unui raspuns negativ nu plateste nimic.

Politia noastra oare a auzit de aceasta alicatie? In acest fel s-ar reduce considerabil amenzile inchipuite si de asemenea procesele si lungile peregrinari ale soferilor pe la ghiseee. Aplicatia este realizata in colaborare cu specialisti in drept, familiarizati cu legile traficului. Fiecare caz este atent analizat inainte de prezentarea in fata autoritatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *