Alexandra Ungureanu promoveaza fuziunea muzicii pop- simfonica la Baia Mare

alexandra ungureanuRock sau rap acompaniat de muzica simfonica nu este o noutate, insa in muzica romaneasca putini au fost cei care au incercat. De aceasta data, Alexandra Ungureanu face promovarea orasului Baia Mare si in egala masura imbina simfonicul cu piesa “Deja vu” preluata de la Grasu XXL.

Am anticipat faptul ca si la noi incepe sa se poarte fusionul muzicii moderne si cel al muzicii simfonice, care cred ca va deveni, in scurt timp, un trend si in Romania. Am ales piese moderne, care mie imi plac foarte mult, pe care, prin prietenia cu Nora Denes- producator muzical, care deja gandise un proiect de acest fel pentru scena am reusit sa le orchestram in aceasta varianta, simfonica“, a spus Alexandra Ungureanu.

Deja vu” este primul dintr-o serie de patru videoclipuri care vor fi lansate in cadrul proiectului “Music in pROgress” pe parcursul intregului an.Campania a demarat in urma unui concert tematic de la Baia Mare. Piese precum „Rolling in the deep”, „Stay”, „Material Girl”, „Enjoy the silence” sau „Billie Jean” au fost interpretate de profesorii Liceului de Arte din Baia Mare, alaturi deAlexandra Ungureanu, în variantă 100% simfonică. Concertul s-a bucurat de un real succes, fiind pentru prima oară când o orchestră din România a abordat hituri internaţionale ale muzicii uşoare.

http://http://youtu.be/pJlL-Rqb8E0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *