Zilele filmului german: 31octombrie- 6 noiembrie

zilele filmului german12 filme premiate in diverse competitii vor fi prezentate la Bucuresti in perioada 31 octombrie- 6 noiembrie. Printre acestea se numara si”Patimile Mariei”- castigatorul Ursului de Argint. Filmele vor fi vizionate la Cinema Studio, pretul de intrare este de 10 lei/pers sau in baza abonamentului, 28 lei/ 4 proiectii. …detalii la casa de bilete a cinematografului.

A IX-a editie prezinta filme artistice si documentare, un plus fiind  posibilitatea de a intra in dialog cu regizori, producatori, scenaristi, actori din Germani, a declarat directoarea Goethe-Institut Bucureşti, Beate Köhler pt Mediafax.

Filmele cuprinse în programului Zilelor Filmului German şi-au avut premiera în cadrul a cinci dintre cele mai prestigioase festivaluri din lume şi reprezintă experienţe cinematografice de neratat. Acesta este şi motivul pentru care mi-am dorit să le împărtăşesc publicului bucureştean“, a precizat regizorul german de origine română Alexander Nanau, care a făcut selecţia peliculelor de anul acesta.

Patimile Mariei trailer

Maria are 14 ani, iar familia ei face parte dintr-o comunitate catolică fundamentalistă. Fata îşi duce viaţa zilnică în lumea modernă, dar inima ei Îi aparţine lui Iisus. Vrea să-L urmeze, să devină o sfântă şi să meargă în Rai – exact ca toţi acei copii fără de păcat de care i s-au spus atâtea. Va reuşi Christian, un băiat întâlnit la şcoală, să-i schimbe planurile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *