Solutii creative pentru profesionistii din Romania- Fundatia Friends For Friends

friends for friendsEsti creativ si vrei sa te dezvolti e plan artistic? Iata o noutate propusa de Creative Fitness Studio, un curs intensiv de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității ce pune accentul pe soluții practice la problemele care ne frământă zilnic în plan profesional sau personal. Rezolvarea metodică a unor probleme reale printr-un proces creativ structurat le dă participanților ocazia să dezvolte competențele dorite prin practică, cât și să deprindă obiceiuri și comportamente care îi vor ajuta să depășească cu mai multă ușurință situații problematice sau stresante, se arată într-un comunicat de presă al Fundaţiei Friends for Friends.

Creativitatea a devenit o necesitate, nu mai este un moft sau un privilegiu. Avem nevoie zilnic de viteză de reacție, de capacitatea de a interpreta informații noi, de idei bune și de alegeri deștepte. Este deja o parte din jobul nostru și din viața noastră, din procesul continuu de învățare pe care trebuie să ni-l asumăm pentru a progresa. Atelierele CFS te ajută să exersezi aceste deprinderi, să le descoperi și să le dezvolti”.  (Vlad Tăușance, trainer Creative Fitness Studio)

Timp de aproape doi ani, rezultatele metodologiei Creative Fitness Studio au fost validate de cei peste 400 de participanți, confirmând că programul îi ajută să-și atingă obiectivele prin soluții inteligente și energizante. Au trecut de la “e greu, nu se poate” la “hai să vedem cum se poate” nu doar în plan teoretic, ci și în activitățile lor cotidiene.

Am fost la Creative Fitness Studio cu echipa Aims și Dale Carnegie. Această experiență ne-a învățat să facem business altfel, ne-a readus spiritul ludic în viața profesională, ne-a învățat cum să ne uităm altfel decât rațional la o problemă de business – adică creativ. N-o să divulg soluțiile creative, dar pot să vă provoc: Cum poți amenaja un sediu de companie fără să investești în zugrăvit, arhitecți și designer? Cum poți coagula comunități fără powerpoint-uri și conferințe? Cum poți să faci un project plan altfel decât în excel? Cum poți să faci proiecte noi (din alt registru decât cel de business dar pentru business) în baza pasiunilor tale? Noi am găsit răspunsurile cu antrenorii Creative Fitness Studio.” Mihaela Perianu, Director General Aims & Dale Carnegie.

In programul lor sunt inscrise:

  • Personal Innovation Challenge – în vară – program intensiv de dezvoltare personală
  • Creative Fitness Studio pt companii- program personalizat pt echipe din diverse departamente
  • seri lunare inspirationale despre noi trenduri și inovație în diverse domenii, cu Vlad și invitații săi speciali- din luna martie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *