Simulare bacalaureat 2014

simulare bac

Maine incep simularile pt cls a XII-a si a XI-a. Aici e noutatea! S-au considerat demne de luat in calcul rezultatele obtinute de elevii din clasa a XI-a pt a sti la ce ne putem astepta in anul urmator, de asemenea li se ofera ocazia de a se familiariza cu conditiile de examen, subiecte si modalitate de desfasurare. Poate vor fi impulsionati sa se pregateasca cu adevarat pentru examenul din vara, odata afisate notele. Profesorii nu sunt platiti pt munca suplimentara depusa pentru a corecta lucrarile. Notele se vor afisa pana la 14 martie.

Luni, 3 martie-se desfasoara proba la limba romana, marti- la limba materna, miercuri 5 martie- la materia de profil iar vineri-7 martie proba la alegere. Notele nu vor fi trecute in catalog dar se va tine cont de acestea in abordarea materiei pentru sustinerea examenului din vara.

Examenul de bacalaureat incepe pe 10 iunie cu probele de sustinere a competentelor lingvistice, digitale si continua cu proble scrise, pana pe 7 iulie. Rata promovabilitatii in anul trecut a fost de 56,4%.

Multa bafta tuturor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *