Profesorul ce inveseleste Aradul prin pictura urbana transformand centrale termice, pubele…in acvarii si piscine

Profesorul de desen Sabin Chintoan, artist plastic aradean cunoscut mai adesea pentru picturile sale religioase, face imposibilul: transforma griul blocurilor mazgalite in picturi, platformele de gunoi in piscine sau acvarii, centrale telefonice desfiintate in biblioteci.. Nu ma credeti? Iata dovada:

acvariu  Nu mare le-a fost uimirea trecatorilor care vazand biblioteca de mai jos, au incercat sa vada ce titluri se afla pe rafturile bibliotecii din aer liber!

un-profesor-aradean-transforma-cu-pensula-ziduri-gri-in-biblioteci-piscine-si-acvarii-colorate-galerie.com-despre-sabin-chintoan-si-pictura-urbana-foto-sabin-chintoan-13

Nu vi se pare mai atragatoare acest loc urat mirositor, mai ales vara….mascat de un acvariu?

images

images. Profesorul insufla dorinta de a schimba in frumos si elevilor lui, transformand astfel partea urata a oricarui loc din oras. Asta datorita faptului ca acum are sustinerea primariei si a unor fonduri accesate special pentru a putea infrumuseta orasul. Vreti si dvs ceva similar?

photo Un locatar a vrut sa-i duca ceva mancare catelului din imagine, legat in fata unui bloc- de fapt a realizat ca e doar o mascare a unui camin de apa.

roman-fountain-2-sabin-chintoan Nu se poate bea apa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *