Profesorul de desen Sabin Chintoan, artist plastic aradean cunoscut mai adesea pentru picturile sale religioase, face imposibilul: transforma griul blocurilor mazgalite in picturi, platformele de gunoi in piscine sau acvarii, centrale telefonice desfiintate in biblioteci.. Nu ma credeti? Iata dovada:

acvariu  Nu mare le-a fost uimirea trecatorilor care vazand biblioteca de mai jos, au incercat sa vada ce titluri se afla pe rafturile bibliotecii din aer liber!

un-profesor-aradean-transforma-cu-pensula-ziduri-gri-in-biblioteci-piscine-si-acvarii-colorate-galerie.com-despre-sabin-chintoan-si-pictura-urbana-foto-sabin-chintoan-13

Nu vi se pare mai atragatoare acest loc urat mirositor, mai ales vara….mascat de un acvariu?

images

images. Profesorul insufla dorinta de a schimba in frumos si elevilor lui, transformand astfel partea urata a oricarui loc din oras. Asta datorita faptului ca acum are sustinerea primariei si a unor fonduri accesate special pentru a putea infrumuseta orasul. Vreti si dvs ceva similar?

photo Un locatar a vrut sa-i duca ceva mancare catelului din imagine, legat in fata unui bloc- de fapt a realizat ca e doar o mascare a unui camin de apa.

roman-fountain-2-sabin-chintoan Nu se poate bea apa!


Fatal error: Call to undefined function the_post_navigation() in /home/salvatde/public_html/wp-content/themes/zomer/single.php on line 25