Forma unghiilor tale poate defini trasaturi ale caracterului tau

Lungi, scurt taiate, ascutite, patrate..indiferent ce gen de forma abordezi pentru unghiile tale, acestea sunt pasaportul tau. La o prima vedere acestea pot transmite cat de mult timp iti acorzi pt capitolul ingrijire, pot determina preferintele coloristice sau chiar trasaturi de caracter. E cert, sunt persoane (ca si mine) care-si doresc unghii rezistente, insa problema lipsei de calciu sau diverse micoze fac unghia sa se exfolieze si sa devina inestetica. Nu mai vorbim in acest caz de diverse forme…si totusi, in genere unghiile spun ceva despre tine- este vorba de rezultatul muncii de observare a unor sociologi indarjiti in a cunoaste natura umana.

unghiiFemeile care poarta unghii lungi, cu varf ascutit, se considera sexy, iubesc provocarile si isi doresc sa fie in ton cu moda, au personalitati puternice si nu stiu sa piarda. Nu considera o greseala infidelitatea pt a obtine ceea ce-si doresc.

unghii 1Femeile care isi taie unghiile scurt sunt fragile, foarte sensibile, constiente ca trebuie sa muncesti pentru a obtine ceva dorit insa nu cu pretul infidelitatii. Nu desconsidera persoanele din jur, ii ajuta pe cei la nevoie si le place sa-si dedice viata familiei, au un caracter amoros puternic, cu oarecare posesivitate.

Femeile cu unghii medii, cu varf patrat sunt egoiste, egocentriste, nu pun suflet in nimic din ceea ce fac. Sunt interesate doar de propria persoana, desconsidera barbatii. Indragostite insa, sunt cele mai fidele.

Unghiile cu varf rotungit exprima oportunism, aceste femei sunt joviale, constiente de atractivitatea de care dau dovada, obtin aproape orice folosindu-si feminitatea. Sunt loiale si pun pe primul loc insa familia.

 Unhiile perfect ovale sunt specifice femeilor ce adora viata, experimenteaza fara a le pasa de parerea celorlalti, nu recunosc niciodata ceea ce sunt. In cuplu sunt partenere ideale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *