prazVeste buna pt olteni: Craiova ar putea fi capitala culturala europeana in anul 2021! Si cum era normal, mascota orasului este PRAZUL. S-a semnat un protocol cu judetele Olt Gorj, Valcea si Mehedinti pt desemnarea orasului Craiova drept capitala europeana si pt colaborarea pt a imbunatati imaginea Olteniei dar si a Craiovei. In cadrul acesui protocol se vor organiza festivaluri, evenimente, spectacole pt a promova imaginea orasului.

De specifiat ca exista o competitie nationala in care orasul Craiova lupta cu Bucurestiul Iasul, Timisoara, Cluj Napoca si Aradul. Care va fi oare orasul ales castigator?

“Sper să le văd pe birourile dumneavoastră. Este o plantă ecologică, verde, pentru care suntem cunoscuţi în întreaga Românie şi sperăm noi să fim cunoscuţi cât mai rapid şi în Uniunea Europeană”, a spus primarul Craiovei, a specificat  Olguţa Vasilescu-primar al orasului Craiova.


Fatal error: Call to undefined function the_post_navigation() in /home/salvatde/public_html/wp-content/themes/zomer/single.php on line 25