“Citim in iarba”- lectura in parc

Sunteti amatori de iesiri in aer liber sau de lectura? Vreti sa imbinati cele doua variante? Proiectul “Citim in iarba” isi propune ca lumea sa fie impulsionata sa iasa cu familia la o plimbare in parc dar sa si poata lectura, face schimb de carti… Activitatea va avea loc duminica, 25 mai in Parcul Herastrau.citim_in_iarba_afis_07886900

Probabil cea mai bună metodă de a-i învăța pe copii că cititul e bun e propriul exemplu. Așa că vă invităm să vă dedicați ziua de 25 mai familiei și lecturii în aer liber. Citim în iarbă e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stăm pe gazon și citim o carte bună cu familia alături” spune Laura Ivăncioiu, din partea agenției de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Banca Românească încurajează lectura în rândul celor mici şi susţine activităţile în familie. Cărţile ne lărgesc cunoştinţele şi ne inspiră în a avea idei originale. Tocmai din această cauză ne dorim să avem cât mai mulţi participanţi la evenimentul Citim în iarbă, cu mic, cu mare, toată lumea să se bucure de beneficiile lecturii în aer liber”, au declarat reprezentanţii Băncii Româneşti.

Toți cei prezenți la eveniment vor putea face schimb de cărți. „Fie că sunt cărți care nu mai corespund vârstei copiilor, fie că pur și simplu vreți să le dați – aduceți-le în Herăstrău pe 25 mai și veți pleca acasă cu povești noi” adaugă Laura Ivăncioiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *