Pregatiri on line pentru bac 2014

diploma bacElevii din clasele terminale isi ocupa timpul, sa speram, intr-o maniera responsabila, adica pregatindu-se pentru examenul de bacalaureat si apoi pt examenul de admitere la facultate. (acolo unde se sustine inca) Cum acele pregatiri suplimentare nu se desfasoara conform programului stabilit din lipsa interesului acestor elevi in a participa, ramane doar varianta de a invata singuri. Nu putine insa sunt cazurile in care elevul nostru are nevoie de indrumare..
Iata un exemplu de urmat: pregatirea on line. Centrul de Pregătire Bac a încheiat un parteneriat cu Live Studies şi va lansa site-ul www.baclive.ro care le va oferi elevilor un curriculum complet pentru examenele de la Bacalaureat. Programul include 30 de şedinţe live la fiecare materie, în cadrul cărora elevii vor interacţiona în timp real cu profesorul, toate cele 30 de sesiuni de pregătire fiind înregistrate astfel încât elevul să aibă oricând acces la ele.
De asemenea a se tine cont de variantele de subiecte existente la dispozitia voastra, insemnand subiectele extrase in anii anteriori la examenul de bacalaureat: www.bacalaureat.edu.ro, www.ebacalaureat.ro. Spor la invatat dragi copii!
Sa reamintim ca de luni, 3 martie, incep simularile pt examenul de bacalaureat, astfel: luni- 3.03. 2014 limba romana, miercuri, 05.03.2014 disciplina de rofil, 07.03.2014 disciplina la alegere. Clasa a XI-a sustine doar primele doua probe. Rezultatele vor fi afisate pe 14.03.2014, nefiind trecute in catalog. Profesorii insa au libertatea de a tine cont de aceste rezultate in notarea elevilor pe viitor. In plus, corectarea lucrarilor de la simulare nu va fi platita suplimentar.
Ministrul Educatiei a declarat ca “in Franta aceste examene intra in norma didactica si nu sunt platiti suplimentar, la noi de ce ar fi diferit?” Dnul ministrul uita sa faca corelarea salariala a unui cadrul didactic dintre cele doua tari insa…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *